simma_logga_2017

Tre australiere i dopingtest-trøbbel

Bilde: AOC. Bilde: AOC.

Australske Daily Telegraph melder at fleire australske svømmarar er i trøbbel med antidoping-myndighetene, skriver Swimming World.

Madeline Groves, Jarrod Poort og Thomas Fraser-Holmes har alle ikke vært tilgjengelig for tre dopingtester i løpet av det siste året. Utøverne har ikke vært tilgjengelig på det stedet, og i det tidsrommet de har oppgitt at de vil være tilgjengelig. Utøverne har tidligere fått to advarsler, og nå risikerer de lange utestengelser.

- Det er interessant at FINA går etter to utøvere som aldri har returnert postive prøver på et forbudt stoff. Det virker som de går etter dem for en teknisk feil, sier advokaten Tim Fuller som representerer Groves og Fraser-Holmes.

Groves tok sølv på 200 butterfly  i Rio.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter