simma_logga_2017

Støtte til Rung

FOTO: Caroline Dokken Wendelborg/NIF FOTO: Caroline Dokken Wendelborg/NIF

I en kommentar fredag tar Dagbladets Esten O. Sæther til orde for mer sponsorstøtte til Sarah Louise Rung og andre paralympiske utøvere.

Alle andre vil betale for suksessen hennes. Bare ikke vi i Norge, skriver Sæther.

"Sarah Louise Rung har begeistret et stort norsk TV-publikum i årevis og leder nå den nye prestisjekonkurransen som kårer beste parasvømmer. Likevel er det ikke kø av sponsorer som vil bruke det sterke navnet hennes. Skjønner vi ikke markedet for den beste idretten?
(...)
Selv profiler som svømmeren Sarah Louise Rung og bordtennisspilleren Tommy Urhaug fra to forbund som bedre enn de fleste har skjønt kraften i paraidretten, har på tross av god oppmerksomhet ikke vært garantert fortsatt heltidsjobb som idrettsutøvere.
Nå har de begge fått satt sammen en videre satsing utover hjelp fra egen sport gjennom Olympiatoppens nyetablerte rekrutteringstiltak «Paraskolen», der Sarah Louise og Tommy jobber som ressurspersoner. Det i seg selv er en klok kombinasjon, men viser likevel den skrinne økonomiske hverdagen på toppen i norsk paraidrett."


Les hele artikkelen.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter