simma_logga_2017

Ingen svømming i European Games

Verken svømming, eller idretter som stuping, vannpolo og synkronsvømming, vil vere ein del av European Games i Kviterussland i 2019, skriver insidethegames.

Konkurransen vil vere det andre European Games, etter Aserbajdsjan i 2015.  Den gangen var det junior-EM i svømming som var en del av lekene - grunnen er jo at dette multisports-arrangementet faller på VM-langbane år.

Men til 2019 er altså svømming ute av det, mye fordi de beste utøverne ikke var med.

- I Baku var det to sporter som stilte med utøvere ikke fra det beste nivået, og en av disse var vannsport. Vi ble ikke enig, og dette er også en veldig dyr sport, fordi du trenger mange svømmebasseng. Derfor er ikkje dette på programmet neste gong, seier president i den europeiske olympiske komitéen, Janez Kocijančič.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter