simma_logga_2017

Underskriftskampanje for flere Oslo-basseng

FOTO: Lsvk.no FOTO: Lsvk.no

Svømmeklubbene i Oslo ønsker flere svømmehaller i hovedstaden, og har startet en underskriftskampanje for å sette press på politikerne.

Dersom mer enn 300 undertegner innbyggerinitiativet, så må bystyret ta opp den manglende fremdriften som egen sak i bystyret , skriver Lambertseter på sine nettsider. De billedlegger med et bilde av AdO Arena i Bergen.

De oppfordrer til å undertegne så raskt som mulig på underskrift.no

Lambertseter skriver videre: Bystyrets vedtok 2014 å utrede «Områdebad Sør», «Områdebad Vest» og «Helårssvømming på Frognerbadet». Man anbefalte tre ganger så mye bassengkapasitet, da 50% av barna ikke kan svømme, da skolene sliter med å følge opp svømmeopplæringen, da det er behov for bassengtrening til ulike pasientgrupper, og fordi svømming som mosjon er viktig for folkehelsen.

Likevel prioriteres ikke disse anleggene kommende tiårsperiode. Vi trenger din underskrift så bystyret kan kreve gjennomføring.

Les mer på lsvk.no.

Etiketter: svømming oslo anlegg

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter