simma_logga_2017

NSF i Antibac-samarbeid

Norges Svømmeforbund har inngått en avtale om samarbeid med Antibac AS, skriver NSF på svomming.no.
 
Antibac AS produserer og selger desinfeksjon hovedsakelig på det norske og skandinaviske markedet. De har lange tradisjoner med desinfeksjon i Norge, og Antibac Hånddesinfeksjon er utviklet for å drepe så mange bakterier, sopp og virus som mulig samtidig som den er mild mot hendene.
 
Landslagssjef i svømming, Petter Løvberg er godt fornøyd med samarbeidet med Antibac.

– Et av de viktigste suksess kriteriene i toppidretten er å holde seg frisk! Landslagene i  svømming reiser verden rundt på samlinger og konkurranser. Antibac sine produkter vil være med å bidra til at våre svømmere holder seg friske i trening og konkurranser, og vi er glade for å få Antibac med på laget, sier Løvberg.
 
Ann Mari Østtorp er markedssjef i Antibac AS, og forteller at de ønsker å bidra til satsningen i norsk svømming.

– Vi har troen på norsk svømming, og ser frem til et friskt og spennende samarbeid i årene fremover!

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter