simma_logga_2017

FINA lanserer streaming

FINA har, velfortjent, fått mykje kjeft for mediestrategien sin, men i dag lanserer dei noko spennande: Streaming frå dei store internasjonale konkurransane som VM i Budapest.

Sjekk det ut her.

Du får tre dagar gratis prøve, men å sjå heile VM hos FINAtv kostar 19,99 euro (i underkant av 200 kroner), mens vil du ha tilgang til alt på eit år (inkludert verdenscupen, og andre FINA-konkurranser) kostar det 39,99 euro. Ikkje ein aller verst deal - forutsatt at tjenesten verkelig fungerer når alt kjem til alt.

I land, som Norge, der kringkastarane ikkje viser alt frå VM er dette ei gåve til svømme-interesserte - utan at vi har sett NRK/Eurosports sendeplaner for Budapest-VM. Gjennom apple-TV eller chromecast vil du også kunne sjå FINAtv på ditt fjernsyn.

- FINAtv vil være en inngangsport for sporten å engasjere en ny generasjon fans som konsumerer informasjon hele tiden, på alle platformer, seier FINA-president Julio Maglione.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter