simma_logga_2017

Sjetteplass til Markus i finalen

FOTO: Øyvind Thorsen/http://lsvk.zenfolio.com FOTO: Øyvind Thorsen/http://lsvk.zenfolio.com

Markus Lie endte på sjetteplass i verdenscupfinalen på 200 meter fri med 1.45,14. Det var 0,90 sekunder saktere enn den fantastiske tiden i forsøket.

– Jeg ble litt for opptatt av konkurrentene i finalen, i tillegg til at jeg bommet på et par vendinger. Utenom det er jeg fornøyd med å være to ganger under pers, og at det ikke er langt opp til de beste, innrømmer Lie overfor TV 2.

– Hadde du ventet å forbedre deg så mye?

– Nei. Jeg var ganske overrasket. Jeg svømte uten forventninger og forhåpninger i forsøket. Det er kanskje derfor jeg gjør det så bra også. Jeg slipper meg mer løs og svømmer med lave skuldre.

Landslagssjefen kaller det et kvantesprang inn i europatoppen og mot verdenseliten.

Henrik Christiansen blei nummer ni i finaleheatet med 1.46,18. 

Godt gjort å bli nummer ni i eit finaleheat som skulle bestå av åtte personer... FINAs nye regler med at VM- og OL-medaljører kan gå inn i finalen, gjorde at de glemte Chad Le Clos som ikke svømte forsøket i det hele. Da de innså feilen ble altså Christiansen flyttet til bane 9. Det også etter at Vladimir Krasnykh kom inn i finaleheatet med 1.52 i forsøket... Rare greier. Chad Le Clos endte opp med å vinne hele finalen foran nettopp Krasnykh.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter