simma_logga_2017

Nordisk rekord av Henrik

FOTO: Øyvind Thorsen/http://lsvk.zenfolio.com FOTO: Øyvind Thorsen/http://lsvk.zenfolio.com

Henrik Christiansen dundret inn til 14.21,53 på søndagens 1500 meter under verdenscupstevne. Det var 2,07 sekund under hans gamle norske rekord, satt da han tok EM-sølv i 2015. Ved målgang slo Christiansen i vannet og var tydelig fornøyd.

Italienske Gabriele Detti, som tok sølvet i 2015, vant på sterke 14.18,33. 

Dette sa Henrik til TV 2 etter løpet:
– Jeg er veldig glad, bekrefter Christiansen

– Jeg har ikke satt personlig rekord på øvelsen siden EM. Det har gått litt trått i mesterskap det siste året, så det var utrolig deilig å få denne tiden nå.

– Hvorfor løsner det nå?

– Jeg har fått trent utrolig godt siden jul, og har vært frisk og skadefri. Det er viktig for å få en kontinuitet i treningen. Jeg vet at jeg er i god form. 1500 meter-persen var den jeg så på som den hardeste å slå. Derfor er det utrolig deilig å knuse den nå.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter