simma_logga_2017

Bolt: - Jeg kan svømme raskere enn Thorpe

Usain Bolt er kjent for å vere rask, men kanskje først og fremst på land. I vann mistenker vi at han ikke er fullt så grasiøs.

Selvtilliten er det imidlertid ingenting å si på, selv om han nok sier det med litt glimt i øyet når han hevder han kan svømme raskere enn Ian Thorpe. De to møttes under et arrangement i Sydney.

- Først og fremst kan jeg svømme raskere enn deg, sa Bolt til Thorpe ifølge Daily Telegraph.

- La meg analysere dette: For det første er jeg høyere enn ham, som betyr at beina mine er lengre enn hans. Skuldrene mine er bredere og hendene mine rekker lenger. Det er tre ting som viser at jeg kan svømme raskere enn ham. Han kan sikkert gjøre fri, rygg, bryst eller hva som helst, men jeg kan løpe på vannet. Lett.

Ifølge Telegraph ble tilhørerne sjokkert. I tilfelle tok de nok ikke spøken.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter