simma_logga_2017

Åpen dag ved Wang Toppidrett, Hamar

WANG Toppidrett Hamar ønsker deg som er født i 2002, velkommen til Åpen dag torsdag 19. oktober.

Der vil du få delta i trening med våre dyktige sportssjefer og trenere på ett av byens flotte treningsanlegg. Du vil også få besøke vårt skolebygg og få nyttig informasjon om skole- og treningshverdagen ved WANG Toppidrett på Hamar. Foresatte ønskes også velkommen til informasjonsdelen.

Til akkurat DEG: Vi håper at du vil ta turen til oss torsdag 19. oktober! WANG Toppidrett Hamar er stolt av sitt utviklingsmiljø, og det ønsker vi at du skal få høre mer om. Kanskje blir du en positiv bidragsyter i dette fine miljøet allerede neste skoleår?

Les mer om åpen dag her.

Svømme- og basistrener er Øyvind Røsland som opplyser følgende:

Svømming tilhører Basisgruppa så lenge vi er under 7 svømmere, 8 vil utløse " den spesifikke idretten" svømming. Vi trener mandag, onsdag og fredags morgen basis- og svømming fra 0730 til 1030, tirsdager styrketrening fra 0800-0900 og torsdager medisinball + løp fra 0630-0740. Tilbudet er klubbuavhengig!

Les mer om Wang Toppidrett Hamar generelt her.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter