simma_logga_2017

Hosszu-trener i hardt vær igjen

En trener som bygger både utøver og merkevare. En trener som bygger både utøver og merkevare.

Under en konkurranse i Ungarn lot amerikanske Shane Tusup glosene flagre da ett startsignal ikke gikk som det skulle. 

I følge Swimvortex tiltet det over for 29 år gamle Shane Tusup under ett stevne for unge utøvere i helgen. Under starten på en stafett for 10-11 år gamle jenter stod førsteetappen til Shane sitt lag igjen 2-3 sekunder etter de andre stupte uti. Det kommer frem at det var en teknisk svikt ved startanlegget, men arrangøren lot løpet gå da alle var i gang uansett. Det var da Shane ropte "Fuck you" over hele hallen til arrangørene. Det som gjør dette ekstra kuriøst er at mottakeren av Shane sine tilrop var rettet mot stevneleder Ferenc Pass, som i sin tid var en av ungdomstrenerne til Katinka Hosszu.

Angrer ikke etter utbruddet.

Dette har nå blitt en større sak i Ungarn, men Tusup later ikke til å føle noe anger. På sine to siste Facebook-poster proklamerer han at enhver trener vil gi alt for sine utøvere og bli sint på deres vegne om noe er urettferdig. Han fatter heller ikke at dette er blitt en sak da trenere i andre sporter utagerer vel så mye som ham ifølge ham selv. At saken mest handler om å ikke banne og utagere foran så unge barn og utøvere virker ikke helt å nådd hans fatteevne.

PS: Selv om jentelaget hadde en dårlig start, så endte de med å vinne stafetten mens treneren verbalt raljerte med arrangørene.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter