simma_logga_2017

Dag 4, forsøk: Rekord til Løyning, semi til Emilie Løvberg og Markus Lie

Ingeborg Vassbakk Løyning setter ny norsk juniorrekord på 50 rygg, mens Emilie og Markus går klart inn til semifinale.

Ungjenta Løyning gjorde sine ting veldig bra som første norske i vannet i dag. Med 27,80 perser hun med nesten tre tideler, setter ny juniorrekord og kommer inn som nr 29. For semifinale krevdes det 27,24, så det får hun ta ved neste anledning!

Emilie Løvberg sprudler i bassenget og kvalifiserer seg på 100 meter butterfly for første gang til en semifinale. Hun kommer inn der med god margin og er på alle måter på skuddhold for en finaleplass også. Hun er nr 11 med tiden 58,05 som er en pers med 1,3 sekunder.

Markus Lie kan sin 100 medley, og tar seg enkelt videre til semifinalen med 53,06. Han er nå på en 8. plass, og her er det viktig å komme seg til finalen da den nå er meget åpen etter Morozov strøyk seg. En tid ned på norsk rekord for Markus i kveld bør holde til finale på sprintmedleyen.

Niksa og Markus var ute på 100 fri, men her gikk det ikke helt etter hva man kunne håpet på. Begge har vist god form i mesterskapet og burde vært på 47-tallet og sniffet på semifinale. 47,63 hadde holdt til semifinale, men med Niksa sin 48,61 og Markus sin 48,66 går man altså ikke videre.

200 fri for damer hadde to norske jenter med, og på tross av sterk innsats ble det ingen personlige rekorder her. Stine Lise Steinseth lå lenge bra ann, men sprekker siste 50 og slår inn til til 1.59,47, sekundet bak pers. Sekundet over pers er og Marte Løvberg som svømmer inn til 1.59,10. For å komme til finale krevdes 1.57,22.

Norge stilte på 4x50 fri mix-stafett, men desverre ble det ingen finale her. Det ble en 10. plass med 81 hundredeler opp til finaleplass, som absolutt hadde vært oppnåelig om utøverne hadde ligget tettere på sine bestetider.

Niksa: 22,18
Markus: 21,88
Susann: 24,25
Monica: 24,90
 

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter