simma_logga_2017

Derfor er ikke Tomoe på landslaget

Faksimile, tv2.no. Faksimile, tv2.no.

TV 2 har snakka med landslagssjef Petter Løvberg, som forklarer: 

– Dette er en bevisst strategi. Tomoe går på en internasjonal skole i Oslo og har bare noen måneder igjen til han har fullført videregående. Det er en veldig seriøs skole, og det er ganske vanskelig å få fri, sier Løvberg til TV 2.

Løvberg mener det er helt uproblematisk at Zenimoto Hvas står utenfor landslaget neste år.

– Det er tvert imot en styrke i den situasjonen han er nå. De som er på landslaget, er heltidssvømmere eller går på idrettslinjer. Den situasjonen er ikke han i. Så lenge han har vist at han klarer å kombinere skole og svømming, er det ingen grunn til å endre det. Vi bør tvert imot stimulere ham til å fullføre studiene.

Han forteller også om store interesse for 17-åringen i USA.

Les artikkelen. 
 

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter