simma_logga_2017

Bygger laget rundt Grindheim

FOTO: Øyvind Thorsen/http://lsvk.zenfolio.com FOTO: Øyvind Thorsen/http://lsvk.zenfolio.com

Haugesunds Avis har skrevet om André Klippenberg Grindheims flytting til Hamar. Rogalendingen flyttet videre til Hamar, etter ett år i Oslo og som Lambertseter-svømmer.

– Jeg merket at overskuddet forsvant da jeg bodde i Oslo. Jeg brukte veldig mange timer i uka på T-banen og i tillegg måtte jeg ta meg av matlaging, klesvask og lignende selv. Det ble for lite tid til søvn og restitusjon.

– Da mamma flyttet til Hamar, valgte jeg å gjøre det samme. Jeg har i høst merket at jeg får konsentrert meg mer om satsingen på svømming og jeg har nå mer fritid. Det er også mer landlig her, og det passer en etnebu som meg bra, smiler Klippenberg Grindheim.

– André er en veldig dedikert og seriøs utøver. Han er også en god gutt som har satt seg høye målsettinger. Han har veldig lyst å bli god og han jobber kjempegodt med alt treningsarbeidet, sier trener Øyvind Røsland.

– Jeg er veldig «happy» for at jeg får en utøver som André å jobbe med. Han er en hardtarbeidende gutt med gode holdninger som vi kan bygge et lag rundt, mener Røsland.

Les hele artikkelen.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter