simma_logga_2017

Tusup beklager: - Jeg lover å forandre meg

Katinka Hosszu og Shane Tusup, svømmeverdens mest kjente par, har problemer i forholdet - noe som dekkes heftig i ungarsk presse, og blant annet hos SwimVortex og SwimSwam.

Denne uken var det sportsgalla i Ungarn, der det nok en gang ble prisdryss for paret. Katinka Hosszu ble årets svømmer, mens Tusup ble årets trener.

Hosszu og Tusup kom imidlertid til utdelingen hver for seg, og satt ikke sammen under seremonien. De to har tidligere bekreftet at de tilbringer litt tid fra hverandre.

Den ungarske stjernesvømmeren takket imidlertid sin ektemann og trener i talen sin.

- VM på hjemmebane var det nydeligste øyeblikket i livet mitt, og det vil det forbli. Det var høydepunktet i karrieren min, og det vil jeg aldri glemme. Jeg vil takke familien min for deres konstante støtte og bestefaren min som lærte meg å svømme. Shane, som alltid klarer å få maksimalt ut av meg. Takk, igjen, sa Hosszu ifølge nemzetisport.hu.

Amerikanske Tusup, kjent for de fleste fra internasjonale stevner og også fra Bergen Swim Festival i Norge, som svært animert og engasjert underveis i konkurranser, innrømmet at han har ting å jobbe med på et personlig nivå. 29-åringen er blitt anklaget av trenerkolleger for ufin oppførsel, og for å skjelle ut folk rundt seg.

Hva som er årsaken til bruddet med Hosszu vites ikke, men Tusup beklaget i sin takketale at oppførselen hans hadde såret andre. Han skyldte på at han var sliten, utmattet og at han hadde gjort feil.

-  Jeg vil jobbe for å forandre meg dette året. Takk Ungarn, sa han.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter