simma_logga_2017

Landslaget + svømmere fra ti andre nasjoner til BSF

Etter at landslaget i fjor ikke kom til Bergen Swim Festival, er de i år tilbake på stevnets nye tidspunkt.

Pressemelding fra BSF:

 Den 13-15 april går Bergen Swim Festival 2018 av stabelen og igjen har mange internasjonale toppsvømmere meldt sin ankomst til Alexander Dale Oen arena(AdO) i Bergen.
 
VERDENS BESTE KVINNELIGE SVØMMER.
Sarah Sjöström (Sverige) er verdens beste kvinnelige svømmer, som for tiden innehar (6 verdensrekorder derav 4 på langbane og 2 på kortbane.  Hennes deltagelse i BSF gjør at mange norske svømmere vil finne veien til Bergen bare for å oppleve henne svømme live og lære av hennes flotte svømming.

Det er et scoop å få Sarah til byen mellom de 7 fjell for 3.gang.

- Vi er stolte over at Sarah velger oss som et topningsstevne i sine forberedelser frem mot EM langbane til sommeren,  sier BSF i en uttalelse.
 
NORDIC SWIM TOUR 2018.
Som noe nytt har BSF og Swim Open Stockholm (avholdes den 5-8 april) gått sammen om det man kaller Nordic Swim Tour. Det medfører ekstra høye pengepremier for de svømmere som deltar i begge stevner og har de beste poengsummene sammenlagt. Et konsept som begge nasjoner regner med tiltrekker seg enda flere internasjonale svømmere i fremtiden.
 
10 NASJONER
Allerede medio januar har svømmere fra 10 nasjoner meldt sin ankomst i Bergen og dette befester Bergen Swim Festival sin posisjon på det internasjonale svømmekartet. Stevnet arrangeres i 2018 for 11.gang og suksessen har bare vokst og vokst.
 
NORSKE LANDSLAGET
Også alle de beste fra det norske landslaget deltar i år ved BSF.  Her er Henrik Christiansen, Susann Bjørnsen og Tomoe Zenimoto Hvas de mest fremtredende. Alle tre vant bronsemedaljer ved EM kortbane i desember i deres respektive hoved øvelser 1500 fri, 200 IM og 100 IM*.

- Vi gleder oss meget over at Petter Løvberg og landslaget prioriterer BSF som en landslagsaktivitet og dette bevitner kvaliteten i arrangementet.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter