simma_logga_2017

Bergen Swim Festival på TV

Deler av Bergen Swim Festival blir mulig å sjå på TV 2 Sportskanalen og Sumo i april.  

Det er klart etter at arrangøren og TV 2 torsdag landet avtalen som gjør at finalene fredag og lørdag blir TV-produsert.

BSF går i Alexander Dale Oen arena 13.-15. april. Arrangøren melder også at Henrik Christiansen får konkurranse av Gergely Gyurta på 1500-meteren i stevnet.

Dette står i pressemeldingen:
"Det er en glede for Bergen Swim Festival å kunne meddele at TV 2 har sagt ja til å sende BSF på TV den 13. og 14 april. En stor dag for svømmesporten i Norge og ikke minst kvaliteten av Bergen Swim Festival som internasjonalt svømmestevne.

Også i år kommer store navn til Bergen og nå kan alle svømmeinteresserte følge med Sarah Sjøstrøm, Henrik Christiansen, Tomoe Zenimoto Hvas og Susann Bjørnsen enten i AdO Arena live eller foran TV-skjermen hjemme i de norske hjem.
 
Finalene fredag den 13/4 sendes fra kl 1700-1845 og finalene lørdag den 14/4 sendes kl 1600-1745 på TV 2 Sportskanalen og Sumo.

BSF er veldig stolte av å heve nivået på stevnet og svømmingen i samarbeid med sponsorer,  AdO Arena og TV 2. Vi mener de siste års resultater av norske svømmere i internasjonal svømming fortjener plass på TV-skjermen.
 
Henrik Christiansen får konkurranse!
GERGELY GYURTA fra Ungarn som er 1500 fri svømmer har gitt tilsagn om å komme til Bergen. Dermed skal Henrik Christiansen ikke regne med å kunne bade seg til seier i Bergen. Vi prøver alltid å finne gode ”match” i våre invitasjoner til utenlandske svømmere. Her har vi funnet en svømmer som kan følge Henrik til døren på både 400 og 1500 fri.

Gergely er broren til Daniel Gyurta som var nær venn av Alexander Dale Oen og som for en del år siden var i Bergen (BSF) for å hedre Alex."

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter