simma_logga_2017

Sandefjord søker trener

Sandefjord Svømmeklubb ekspanderer og har klare ambisjoner for videre vekst og utvikling.

Klubben ønsker å styrke trenerteamet som i dag består av en heltids hovedtrener og flere assistentrenere. Klubben har behov for å styrke og utvikle de yngre partiene og søker derfor en trener i inntil 100% stilling.

Svømmeklubben ønsker en engasjert trener med god erfaring og kompetanse innenfor svømming - oppgaver kan tilpasses kandidatens bakgrunn og ønsker. Treneren vil jobbe tett sammen med vår heltidsansatte hovedtrener, Jens Fridorff. Hovedtrener har det faglige ansvaret for klubbens trenerteam og direkteansvar for Elite-gruppen.  

Sandefjord Svømmeklubb har et posivt og åpent miljø med et engasjert trenerteam og ledelse.  
 
Søknadsfrist 1. april. Les mer i vedlegget.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter