simma_logga_2017

Skadet Henrik i tenkeboksen

Henrik Christiansen har ikke bestemt seg for hva han gjør når trener Ronnie Anstensen skifter fra Skjetten Svømming til Lambertseter i sommer.

– Det er klart jeg ser på mulighetene. Et alternativ er å følge etter Ronnie ,men jeg ser også på muligheter i utlandet. Dette er noe som man på se litt på når høsten kommer, forteller Christiansen til TV 2.

Han er for tiden skadeplaget og står over NM med en skulderskade og betennelse i kneet.

– Vi vil ikke ta noen sjanser. Jeg er på god veg tilbake og det hindrer meg ikke noe særlig framover i sesongen og opp mot hovedmålet som er EM i august. Det er klart det er kjedelig at jeg ikke får konkurransen, men det var egentlig ikke noe diskusjon om jeg skulle stille, sier Christiansen til TV 2.

Les hele saken.

Langdistansesvømmeren har trent tilnærmet normalt denne uken, men har ikke kunnet trene hardt den siste perioden. Henrik og teamet rundt ham tar ikke sjansen på max innsats under NM.

PS: Skjetten Svømming søker ny hovedtrener. Les annonsen her!

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter