simma_logga_2017

Skjetten søker ny hovedtrener

Siden Ronnie Anstensen slutter som hovedtrener søker Skjetten Svømming etter ny hovedtrener.: 

Til høsten 2018 vil klubbens mangeårige hovedtrener fratre stillingen sin. Vi søker derfor etter en erfaren, kunnskapsrik og engasjert hovedtrener som ønsker å bidra til å bringe Skjetten Svømming til neste nivå og prege Norsk svømming i årene som kommer.  Planlagt oppstart fra august/september 2018. 

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i en klubb med høy sportslig aktivitet og ambisiøse mål. Klubben oppmuntrer til faglig utvikling og individuell videreutvikling for den enkelte trener.   Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i en solid klubb.  

Søknadsfrist 02.april 2018.  Les mer i vedlegget.
 
English: Skjetten Svømming i searching for a new Head Coach. Read more in the attached file.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter