simma_logga_2017

Niksja Stojkovski med ny norsk rekord på 50 fri

FOTO: Kjell Eirik Henanger FOTO: Kjell Eirik Henanger

Søndagens finaler under BSF ble avsluttet med ett smell da Niksja slo sin egen norske rekord på 50 fri.

Det var ett knallhardt felt på 50 fri, og det var sølv-vinneren på 100 fri i Rio-OL som vant, men Niksja fulgte Pieter Timmers helt til døren. Timmers vant med ny BSF-rekord på 22,27 og Niksja med ny norsk rekord svømte dundret inn til sterke 22,44. Dette er halvannet tidel fra EM-krav til Glasgow, og kanskje vi får se ytterligere forbedringer av Niksja innen kort tid i jakt på EM-kravet innen kort tid. 

Av øvrige resultater kan vi nevne Andre Klippenberg Grindheim som er bare tre hundredeler over jr-rekorden til Tomoe Z. Hvas på 50 bryst, og sikret seg krav til jr-EM med tiden 28,64 på den korteste brystdistansen.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter