simma_logga_2017

Stygt brudd mellom Hosszú og trenar/ektemann

Katinka Hosszu og Shane Tusup går kvar til sitt - både profesjonelt og personlig. Det offentliggjorde Hosszu først torsdag kveld.

Det har vært velkjent at forholdet mellom de to har skrantet, men no er det definitivt over.

Tusup svarar på Hosszus offentleggjering med å gå til angrep på konen. I et innlegg på sosiale medier påstår amerikaneren at den ungarske svømmestjernen har innrømmet utroskap med en treningskamerat - og at det har gjentatt seg etter at han hadde tilgitt henne. 

- Når eg ser tilbake på dei ti åra vi hadde saman, spør eg meg sjølv om engasjementet ho hadde for meg nokon gong var ekte. Etter alt blodet, svetten og tårene eg ga for ho, dedikerte livet mitt til å hjelpe ho oppnå alle hennes barndomsdrømmer, blir det no tydelig at ho manipulerte og bedro meg og at forholdet vårt var basert på ei løgn. Eg trur ho aldri elska meg, men ho berre elska at eg var dedikert til henne.

Katinka Hosszu har deaktivert sin offentlige Facebook-konto torsdag kveld.

Såpeopera...

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter