simma_logga_2017

Nytt 50-metersanlegg!

Ariktektskisse til det nye anlegget. Ariktektskisse til det nye anlegget.

Kommunestyret i Halden har vedtatt at det skal byggast ein innendørs 50-metershall i byen.

Det er naturligvis jubel i Halden Svømmeklubb, men dette er godt nytt for heile Svømme-Norge!

Dette skriver Halden på sin Facebook:
"Klubben ønsker å takke Trond Forsstrøm, Per Forsstrøm, Patrick Bergmann (og SG Arkitekter), formannskapet, kommunestyret, ordfører Thor Edquist, Stein Cato Røsnæs, Jens-Petter Berget, Ulf Ellingsen og alle i Halden Kommune vi har samarbeidet med for å lage en forstudie som fikk mye skryt i går. Samarbeidet med både kommunen, fylkeskommunen og politikerne har vært tett og godt. Folkehelse, svømmeopplæring, breddeidrett, eliteidrett, trening for alle, null drukning er bare noen av nøkkelordene. Vi har sagt nei til 30 - 40 barn som har ønsket å lære å svømme bare i vår grunnet plassmangel på Remmen."
 

Etiketter: svømming anlegg halden

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter