simma_logga_2017

Lochte har brutt dopingreglene - avslørte seg selv på Instagram 

Ryan Lochte har prøvd å rette opp imaget sitt - 14 mnd utenstengelse for brudd på dopingreglene hjelper nok ikke..

I følge USA´s antidopingbyrå er Ryan Lochte utestengt i 14 mnd for brudd på dopingreglement. Ryan Lochte la ut ett bilde av seg selv på instagram hvor han fikk intervenøs injeksjon, og dette fikk antidopingbyrået med seg. De valgte å undersøke saken nærmere, og fant ut at Ryan hadde kun inntatt lovlige midler. Det som var ulovlig var mengden som ble injisert uten å ha meldt ifra til byrået. Grensen er totalt 100ml i løpet av 12 timer, men det skal altså ha vært mer enn det. Han blir utestengt fra alle konkurranser i 14 mnd f.o.m. da han ble tatt, og kan tidligst bli sett i bassenget igjen juni 2019. Ryan vedkjenner og aksepterer hendelsen og dommen.

Ryan Lochte er en av de mest merriterte svømmerne i USA noen gang, men fikk en alvorlig skrape i lakken da han han gikk ut og sa han og vennene hadde blitt brutalt ranet i Rio rett etter OL i 2016. Ett kamera i nærheten viste derimot sannheten som var at Ryan og vennene drev hærverk på en lokal bensinstasjon. Denne løgnen og oppførselen gjorde ham til en forhatt figur i statene, og latterliggjort i internasjonal presse. Ryktet bedrer seg nok ikke etter dagens nyhet.
 

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter