simma_logga_2017

Andrews store gjennombrot

Michael Andrew har vore eit fenomen i internasjonal svømming lenge, og er sågar verdsmeister frå kortbane-VM i Canada 2016, men likevel er det grunn til å kalle det amerikanske langbanemesterskapet i helga som hans store gjennombrot.

Andrew (19) vant tre av fire 50-meterar under mesterskapet - og slo Caeleb Dressel både i butterfly og fri. Målet hans er å bli verdas beste på alle fire 50-meterar, og med seier også på 50 meter bryst, samt fjerdeplass på 50 meter rygg er det ikkje utenkelig.

I tillegg vant han 100 meter bryst og tok tredjeplass på 100 meter butterfly. Uhørt sterkt av ein 19-åring i verdas sterkaste svømmenasjon.

Les alle resultater hos Simma Sverige.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter