simma_logga_2017

OL-medaljør på sykehus med hjernehinne-betennelse

Den belgiske OL-sølvvinneren på 100 meter fri, Pieter Timmers, er innlagt på sykehus med hjernehinnebetennelse, og går etter alle solemerker glipp av EM.

Timmers vant lørdag 100 meter fri i det belgiske mesterskapet (på for han moderate 49,96), men ble tidligere denne uken rammet av kraftige hodesmerter. Undersøkelser viste at Timmers hadde pådratt seg hjernehinnebetennelse, og han ble følgelig innlagt på sykehus.

Konen, og manager, Elle De Leeuw, skriver om dette på Twitter. Les mer hos SwimSwam. Elle og datteren skal nå også utredes for sykdommen.

Timmers tok et noe overraskende sølv på 100 meter fri under OL i Rio, bak Kyle Chalmers. Timmers deltok tidligere i år under Bergen Swim Festival, og etter oppholdet i Bergen hadde han en ukes ferie i Norge.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter