simma_logga_2017

Ledecky får konkurranse!

FOTO: Agencia Brasil/Wikimedia Commons FOTO: Agencia Brasil/Wikimedia Commons

Katie Ledecky vant sjølvsagt 400 meter fri under Pan Pacific-mesterskap som svømmast i desse dagar, men det interessante var seiersmarginen: BERRE 1,1 sekund. Så hard konkurranse brukar ikkje Ledecky å få...

Ariarne Titmus, Australia, svømte nemlig inn til 3.59,66 og blei nummer to bak Ledecky (3.58,50). Med det blei Titmus den andre gjennom historia til å svømme under fire minutter utan superdrakt. Federica Pellegrini var under også med 3.59,15 i Roma-VM i 2009.

Det er framleis eit stykke til verdsrekorden til Ledecky (3.56,46), men noko kan vere i emning...

- Det er spennende for meg å sjå det. Eg var den einaste under fire minutter i tekstildrakt i nokre år. Eg har satt standarden, og eg veit at mange jenter jakter på det nivået. Det er bra å sjå nokon gå under fire minutter, og det kjem til å presse meg til å gå enda raskare, seier Ledecky etter løpet.

- Ho har ikkje hatt nokon å konkurrere med på lenge, men eg nærmar meg, seier Titmus.  

Sjå alle resultata og litt meir info på vår svenske side!

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter