simma_logga_2017

Peaty langer ut: - Latterlig og pinlig

Adam Peaty var svært misfornøgd med at FINA brukte eit bilde av han til å promotere dei oppkomande verdenscupstevnene. Peaty har ingen intensjonar om å delta, og har gitt klar beskjed om kva han meiner. FINA måtte fjerne bildet frå Instagram, mens Peaty har sagt til The Times kva han syns om verdenscupen:

- Det funker ikke!

- Det er latterlig og pinlig. De burde bruke de pengene til bedre ting på et annet område i sporten. Det er helt feil tidspunkt på sesongen for meg og de fleste svømmerne.  Ingen møter opp, og det er derfor de bruker så mye penger på det fordi de trur at folk vil komme for å tjene til livets opphold. Men de gjør ikke det.

Verdenscupen starter i Kazan, Russland neste helg.  Blant dei som vil delta er Sarah Sjöström, Katinka Hosszu og Michael Andrew blant andre.

Totalt skal det deles ut over 2,5 millioner dollar, rundt 25 millioner kroner på verdenscupturneen. Sammenlagtvinnerne får 150000 dollar (1,5 mill) for det + penger for enkeltseirer underveis.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter