simma_logga_2017

Ledig jobb på Færøyene

Havnar Svimjifelag, fra hovedstaden Tórshavn på Færøyene, søker en hovedtrener.

Treneren vil ha ansvar for konkurransegruppene, og å overse driftene av klubben for å sikre at all trening av alle grupper er konsekvent og følger klubbens overordnede filosofi.

Klubben har omtrent 400 medlemmer, hvor 225 deltar på svømmeskolen og 50 er konkurransesvømmere. Klubben har tilgang på fire svømmebasseng, hvor hovedbassenget er 25 meter, i tillegg til løpebaner, turnhall og styrketreningslokaler i tillegg til andre idrettsanlegg.

Svømmere fra klubben deltar i nasjonale, nordiske og europeiske konkurranser, med noen av svømmere høyt ranket i Norden. Klubben ønsker å bevare og styrke sin posisjon som den beste i landet, med svømmere blant de beste i Norden og innen fire år blant de beste i Europa.

Les mer her.

English:
Tórshavn  Swim Club is seeking a Head Coach, who will coach the competitive teams and supervise the club in whole ensuring that the coaching of all teams is consistent and applies to the overall philosophy of the club.

Tórshavn Swim club has approximately 400 members. 225 participate in the swim school, 50 in competitive swimming and approximately 100 are older exercisers. The club has access to 4 swimming pools (the main pool of 25m and three smaller pools of 16m on separate locations), running lane, gymnastic hall and fitness centre as well as other sport facilities.
 
Currently the competitive swimmers of the club compete in National, Nordic and European competitions with some of the swimmers highly ranked in their respective Nordic age group. The club wants to maintain and strengthen its position as the biggest and the best in the country with swimmers among the best in the Nordic countries and within 4 years among the best in Europe’s junior levels.

Read more.​​​​​​​

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter