simma_logga_2017

Lie nummer ni

Markus Lie enda på den litt forsmedelige niandeplassen på 100 meter medley etter 52,43 i semifinalen.

Det var 31 hundredelar saktare enn i forsøket, der heile forskjellen var første 50. På bryst og crawl avslutta han ett hundredel raskare. Lie var 10 hundredeler fra tid som ville gitt omsvømming om finaleplass.

Dette følger veldig Markus Lie-modellen - ta et nytt steg, stabilisere seg der  og bli kjent med nivået - for så å ta neste steg ved neste anledning. Det blir spennende å følge, og ingen grunn til å tro at det skal stoppe her. 

Verd å ta med seg en nordisk rekord i alle fall!

For Susann Bjørnsen gikk det litt saktere i semifinalen enn i forsøket, med 1.01,04 etter et løp som ikke var fullklaff. Det ga 16. plass.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter