simma_logga_2017

Aalesund SLK søker trener

Aalesund Svømme- og Livredningsklubb søker svømmetrener i 50-80 prosent stilling.
 
Vi er en klubb med høye sportslige ambisjoner og mål. Mestring og samhold er våre grunnverdier og viktig for å bygge et kjekt og trivelig miljø. Våre svømmere skal møte en hverdag og et treningsmiljø der sportslig fremgang og trivsel er et varemerke. Vi skal legge forholdene til rette for å utvikle utøvere i et trenerteam med høy faglighet, entusiasme, glede og humør.

Disse mål vil kreve dyktige og engasjerte trenere. Er dette deg?  

Klubben har per i dag omlag 50 rekrutter og 90 utøver i åpen klasse. Utøverne i åpen klasse er delt inn i konkurransegruppe K4 til K1. Man går fra Rekrutt til K4, til K3 osv. Vi ønsker noen som kan se dem, videreutvikle teknikk, tilpasse treningsmengden og har kunnskap om kosthold og treningsmetode. 
 
Les mer om stillingen i vedlegget.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter