simma_logga_2017

Kombiner svømming og videregående på Wang Hamar!

Er du født i 2003, 2002 og 2001 og vil satse på svømming eller triatlon? Da er Wang Toppidrett, svømming på Hamar noe for deg!

Særlig de som skal begynne på videregående skole oppfordres til å søke, men det er ledige plasser på alle trinn. Tilbudet er klubbuavhengig, og tillater deg å kombinere toppidrettssatsingen med skolen på en god måte.

Svømming er en av syv idretter ved Wang toppidrett på Hamar og pr. i dag er det ti personer som er på linjen. Ni er svømmere og en er triatlet.  Trener er Øyvind Røsland.

Kjernetidene for treningen med skolen er 07.30-10.30. Mandag, onsdag og fredag er det basis- og svømmetrening, mens det tirsdag og torsdag er styrketrening/alternativ trening før skolen.

På WANG Toppidrett blir du en del av et godt læringsmiljø og gjennom tett oppfølging, motiverte lærere og faste rammer skaper vi trivsel. Som toppidrettselev på WANG vil du også oppleve styrken i å bli utfordret – og lære av – elever i andre idretter.

Vår filosofi bygger på prinsippene fra den norske modellen for toppidrett og WANG samarbeider tett med Olympiatoppen og særforbund. Vi har bidratt til å utvikle mange norske toppidrettsutøvere og flere tidligere elever har oppnådd sterke resultater i nasjonaleog internasjonale konkurranser.

Gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter. Gode og kompetente trenere og nok treningsmengde gir muligheten for en toppidrettskarriere. Vi gleder oss til å ha deg som elev hos oss.

Husk søknadsfristen 1. mars!

Her kan du finne mer informasjon og søke på Wang toppidrett, Hamar, svømming.

PS: Er du yngre? Det er også plass på Wang ung, for 8., 9. og 10. trinn.

Etiketter: svømming

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter