simma_logga_2017

Elite-ambisjoner? NTG ønsker deg velkommen

Til alle svømmere i årskullet 2001-2003: 
 
Norges Toppidrettsgymnas vil ha utøvere med ambisjoner om å ta steget inn i Norges-Eliten!

Om du ønsker noe nytt og utfordrende med tanke på idrett og skole i fremtiden så kan NTG være stedet for deg. NTG sin oppgave er å utvikle gode utøvere, samt gode elever. De som går ut fra NTG skal både mestre idrett og skole på en så god måte at de har store muligheter innenfor begge retninger i etterkant av videregående. 
 
Som en av fjorten idretter på NTG i Bærum så er svømmerne kjent for å være de mest disiplinerte og flinkeste utøverne på hele skolen. Som eneste idrett med over 5,0 i snitt i 2017-2018 sesongen så er det liten tvil om at utøverne som går her er på «hugget» både på skole og i bassenget.

Pr nå har vi ti utøvere som svømmer hos oss. Kun en av dem bor hjemme, hele åtte stykker bor sammen i et eget hus som NTG svømming disponerer mens sistemann bor for seg selv i egen hybel Dette er et utrolig godt sted å være når man flytter hjemmefra og kan føle på det å være uten familie. Her på NTG ønsker vi å skape vår egen lille familie hvor utøverne på NTG, sammen med trener, jobber sammen mot det samme målet – bli best mulig!  

Det vil bli avholdt en åpen dag (Torsdag 24 januar) for alle som ønsker å komme innom for å se og høre hvordan NTG fungerer. I tillegg vil søkere som er på listen vil bli kontaktet i løpet av januar/februar om en evt hospitering i februar/mars hvor man kan følge hele dagen til NTG svømming. Vel møtt! 

Du kan søke allerede nå! Les mer i vedlegget.

Etiketter: svømming annonse ntg

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter