simma_logga_2017

Lukta av klor

Et lite boktips: Lukta av klor er en nylig utgitt norsk roman av Kaja Kvernbakken og boken er en oppveksthistorie om 17 år gamle Mina, lillebroren Jo, og faren hennes, nordsjødykkeren som en gang i tiden tok henne med på babysvømming.

I den unge jentens hverdag sammen med veslebror og far, blir svømmetreningen en konkret og mental redningsplanke, skriver Morgenbladet, som gir boka en god anmeldelse. 

Forlagsliv.no skriver:
"For Mina blir treningen en måte å takle tilværelsen på, noe å holde fast i. Det blir etter hvert tydelig at ikke alt er som det skal med Minas bror Jo, og at faren sliter med å holde ting i gang. Mina dras mellom svømmekarrieren og en familie i oppløsning."

– I Mina kan jeg kjenne både på drivkraften i å ville være best, men også på følelsen av ikke å høre ordentlig til noe sted. I faren kan jeg kjenne på håpløsheten i å forsvinne fordi du setter andres behov foran dine egne, sier forfatter Kaja Kvernbakken.

Etiketter: svømming bøker

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter