simma_logga_2017

Økt satsing på para-svømming

Fra svomming.no:

Høsten 2018 utlyste Olympiatoppen midler til utvikling av paralympisk idrett. Midlene kommer fra Stiftelsen VI og skal gå til gode utviklingsprosjekter innen paraidrett, der det langsiktige målet er at flere parautøvere skal nå internasjonalt toppnivå.
Svømmeforbundet sin prosjektsøknad FLERE – BEDRE – LENGRE ble innvilget med tildelinger over en 4-års periode!

Landslagstrener Morten Eklund er selvfølgelig svært fornøyd og håper og tror dette kan gi et betydelig løft for norsk parasvømming de kommende årene.

“Olympiatoppen er naturlig nok opptatt av toppidrett og internasjonale prestasjoner og gjennom prosjektet håper vi at flere norske svømmere kan hevde seg internasjonalt. Men på veien dit skal vi og utøverne bruke den tiden som trengs.  Det aller viktigste er at de lokale klubbmiljøene blir styrket, slik at tilbudet til utøverne blir bedre der de trener mest. Så vil vi også ha noen flere nasjonale møteplasser for utøvere og trenere.”

Les mer her.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter