simma_logga_2017

Verdensrekord av MASØR - Varg beste klubb

Masters-NM er over og Varg kunne reise hjem med trofeet som beviser at de er beste klubb: med 742 poeng var Oslo-klubben suverent best - over 70 poeng foran neste klubb - Bergen og Omegn Masters. Med 59 gull manglet det ikke akkurat på sølvtøy i bagasjen over fjellet.

Det var som vanlig et norsk rekordras uten like under et masters-NM, men særlig bør verdensrekorden på 4x50 meter medley i kvinnenes klasse 200-239 år. Med tida 2.08,77 slo MASØR-kvartetten Anette Ekberg Sørensen, Lise Lothe, Janne Thorstensen og Marianne Fuglestveit klubbens egen rekord fra i fjor med 68 hundredeler. Da svømte Bente Rist, og ikke Marianne Fuglesteveit. Samme kvartett satte også europarekord på 4x50 meter fri med 1.56,98.

Elin Knag, BSC, satte også eutopeisk rekord: på 50 meter fri med 29,68 i klassen 60-64.

Når fullstendig rekordoversikt foreligger videreformidler vi den her på Simma.

Sjekk alle resultater her.

Masters-NM 2020 går i Stavanger - 20.-22. mars.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter