simma_logga_2017

Skjetten søker hovedtrener/elitetrener

 Vi ser etter en erfaren, kunnskapsrik og engasjert hovedtrener som ønsker å videreutvikle Skjetten Svømming til neste nivå og prege norsk svømming i årene som kommer.  Vi er i ferd med å skifte klubbnavn og du ønsker å være med i en svært kreativ og utviklende prosess.

SSK Skjetten Svømming er en av Norges største svømmeklubber og hadde ved årsskiftet 2400 medlemmer innen svømming og triatlon. Trenings- og konkurransepartiene teller ca 140 utøvere. Klubben er i en spennende utvikling, hvor du vil være med å legge rammene for en helt ny klubb. Medlemstallet vokser og vi har svømmere på landslaget.

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i en klubb med høy sportslig aktivitet og ambisiøse mål. Klubben oppmuntrer til faglig utvikling og individuell videreutvikling for den enkelte trener.
 
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i en godt driftet og solid klubb.
Planlagt oppstart fra august 2019. Søknadsfrist 2. april.

Les mer om stillingen i vedlegget. 

Etiketter: svømming jobber annonse

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter