simma_logga_2017

Stjernetreff i Aberdeen

Svømmere fra Wang Hamar og Randaberg med selveste Hannah Miley! Svømmere fra Wang Hamar og Randaberg med selveste Hannah Miley!
Hamar-trener Øyvind Røsland har sendt oss en rapport fra lagets treningsleir i Aberdeen:

Wang Hamar er i Aberdeen på leir, og har med tre utøvere og en leder fra Randaberg. Leiren kombineres med stevne i Edinburgh til helgen, der det er gode internasjonale svømmere med. På bildet er Hannah Miley sammen med jentene.

Dette er en genial plass for leir og eventuelle  stevner i Storbritannia. Torsdag etter morgentrening tar de totalt 13 deltagerne på leiren toget ned til Edinburgh, der det vil være flere norske på start - blant annet fra Lambertseter og Bergen. I tillegg til store britiske navn som James Guy og Adam Peaty.

Stevnet til helgen kan følges her.

Det er fine anlegg og fasiliteter og en plass som egner seg til de fleste idretter. Egen innendørs fotballbane, løpebane utenfor, innendørs friidretts «sprint bane» 130m lang, lengdegrop, flere styrkerom og saler, stup, svømming, golf, (stor golfbane ned mot stranden 200m unna). Det er gjort investeringer på over 200 millioner kroner på Campus til University of Aberdeen.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter