simma_logga_2017

NM langbane starter torsdag

Denne pressemeldingen er gått ut fra Drammen Svømmeklubb før NM langbane starter i morgen:

DUKET FOR REKORDJAKT UNDER LANGBANE-NM I DRAMMEN

Torsdag 4. juli vendes Svømme-Norges blikk mot Drammen. Norges beste svømmere med Henrik Christiansen og Tomoe Zenimoto Hvas i spissen er i toppform. Vil de kunne knuse noen norgesrekorder i jakten på nye NM-gull?
 
For tredje gang er Drammen Svømmeklubb vertskap for norgesmesterskapet i svømming. Stevnet er åpent for juniorer, seniorer og parasvømmere. Vi venter 461 svømmere fra hele landet som skal konkurrere i 41 øvelser over fire dager.
 
Drammensbadet er kjent som et raskt basseng og vi forventer flere norgesrekorder. For flere av de beste svømmerne er årets NM svært viktig: NM langbane er godkjent som kvalifiseringsstevne til OL i Tokyo 2020. Vi forventer et fartsfylt stevne med Norges beste svømmere med Henrik Christiansen og Tomoe Zenimoto Hvas i spissen.
 
Lokale svømmere vil også være godt representert: 40 individuelle starter og 16 lagstarter med svømmere fra Drammen SK, Gol IL, Ringerike SK, Bergkameratene SK, Nedre Eiker SK, Modum SK og Øvre Eiker SK.

Som teknisk arrangør har Drammen svømmeklubb en stor dugnadsgjeng i gang allerede fra onsdag 3. juli. Det kreves et betydelig antall dugnadstimer for å gjennomføre et stevne av et slikt format.

NM i langbane går altså over fire dager, med forsøk på formiddagen (kl 09.00 – 12.00) og finaler på ettermiddagen (16.30 – 19.30).

Her er link til resultater og livestreaming.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter