simma_logga_2017

En hilsen fra den nye redaksjonen

Henrik Wathne og Jakob Bernstein (Foto Ellen Kessel/NSF) Henrik Wathne og Jakob Bernstein (Foto Ellen Kessel/NSF)

Tiden er kommet for et skifte i redaksjonen her på den norske delen av Simma. Til nå har Sander Smørdal og Alexander Mokkelbost hatt ansvaret, men fra og med i dag er det Jakob Bernstein og Henrik Wathne som vil stå for alt av oppdateringer her på siden, samt Facebook og Instagram. Vi tenkte derfor det kunne være nyttig med en liten presentasjon av oss to og hva vi ønsker å gjøre med siden fremover.
 
Først ønsker vi å rette en stor takk til Sander og Alexander som har tatt Simma Norge dit det er i dag. Som utøvere har vi begge hatt stor glede av Simma og har alltid vært inne og lest på web og Facebook. Det har vært en fantastisk portal for norsk svømming, og vi er veldig stolte og takknemlige over å få muligheten til å ta over og holde siden levende. Vi håper vi klarer å leve opp til den høye standarden som har blitt satt av Sander og Alexander, samtidig som vi vil prøve å gjøre siden til vår egen. Det kommer ikke til å bli store forandringer, men vi håper at vi kan utvikle siden og komme med litt nytt også.
 
Om oss
Vi har begge vært satsende elitesvømmere i Bærumsvømmerne i mange år. Jakob Bernstein har satset 100% helt frem til NM i sommer, men har nå valgt å trappe ned og begynner å studere til høsten. Henrik Wathne ga seg som elitesvømmer i 2014, og har siden det jobbet som svømmetrener i Bærumsvømmerne. Han har også fullført en bachelorgrad ved NIH. Begge har alltid hatt et stort engasjement for både norsk og internasjonal svømming, og siden vi ble kjent har vi diskutert og snakket mye om idretten vår. For oss handler svømmingen både om de som hevder seg nasjonalt og internasjonalt og om de som er i sjiktet under de aller beste. Bredde er også viktig. Vi har litt forskjellig bakgrunn, ettersom Jakob holdt svømmingen gående noen år inn i «voksen alder», mens Henrik har erfaring som svømmetrener over flere sesonger. På den måten tror vi at vi komplimenterer hverandre. I tillegg har vi engasjementet, interessen og kunnskapen som skal til for å drive Simma fremover.

Det blir en heftig start for oss med både VM og EYOF neste uke, men vi gleder oss til å ta fatt på utfordringen. Forhåpentligvis får vi mye gode resultater å skrive om. Vi setter selvfølgelig stor pris på tips, innspill og konstruktiv kritikk, så send oss gjerne en mail på simmanorge@gmail.com eller kontakt oss på Facebook eller Instagram. Vi ser frem til å høre fra dere!

Hilsen
Jakob Bernstein og Henrik Wathne

Kommenter gjerne:

  • Øystein • 17 juli 2019 22:59:00
    Veldig veeeeeldig informativ, konstruktiv og fint innlegg. Dette gjorde meg godt

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter