simma_logga_2017

Ny Norsk Yardsrekord!

Halvor Arne Borgstrøm svømte i helgen inn til ny norsk yardsrekord på 200 fri med tiden 1.38,00. Den tidligere rekorden hadde Gard Kvale på 1.38,16 fra 2011, når han trente og konkurrerte i statene for Club Wolverine som er basert i Michigan.
 
Halvor konkurrerte i helgen på Florida International Meet i Clearwater. Til daglig trener og studerer han ved University of Texas, som har ett av de beste svømmelagene i det amerikanske collegesirkuset. Hovedtrener for laget er Eddie Reese som er en av de mest mediterte trenerne i USA og har trent laget siden 1979. I løpet av denne tiden har det blitt produsert flere OL og VM medaljører som f. Eks Ian Crocker, Brendan Hansen, Aaron Peirsol og Joseph Schooling,
 
Familien Borgstrøm kan nå skimte med to rekordinnehavere på yards. Halvor Arne Borgstrøm på 200 fri og pappa Arne Borgstrøm som har rekordene på 500 og 1650 fri satt tilbake i 1982. Halvor har tre å igjen i Texas og det blir spennende å følge hans utvikling videre.
 

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter