simma_logga_2017

James Guy med trenerbytte før OL-sesongen

Med under ett år igjen til OL i Tokyo, har britiske James Guy bestemt seg for å bytte hovedtrener. Den tidligere verdensmesteren forblir ved det nasjonale senteret for svømming ved University of Bath, men tar farvel med trener Jol Finck og går videre til Dave McNulty. Han fortsetter altså treningen i samme basseng som tidligere, men knytter seg til en ny utøvergruppe og et nytt treningsregime.
 
Guy har oppnådd mye med Finck som trener, og høydepunktet er nok hans individuelle gull på 200 fri under VM-langbane i 2015. Siden det har han fått med seg to OL-sølv på stafett, samt flere medaljer på stafett i VM-sammenheng. Under sommerens mesterskap svømte han butterflyetappen på det britiske gull-laget på 4x100 IM. Han tok også VM-bronse på 100 fly under VM i Budapest i 2017. Guy sier på sin egen Instagramkonto at han går videre for å finne ny energi inn mot OL neste sommer.

Det er interessant å gjøre en slik endring såpass tett opp mot OL, men utviklingen hans har flatet noe ut siden han slo igjennom i 2015 så det kan være lurt med en forandring.

Det blir spennende å se om trenerbyttet gir resultater for briten!

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter