simma_logga_2017

Priser under trener/lederkonferansen 2019

Svømmeforbundet deler hvert år ut priser til utøvere og trenere som har utmerket seg i løpet av året innen svømming og stup. De deler også ut pris for årets beste klubb. Denne prisutedelingen ble som vanlig avholdt under helgens trener/leder-konferanse, som i år ble arrangert på Thon Hotel Gardermoen. Utdelingen var det Ellen Kessel og Henrik Christiansen som stod for. For stup ble det rent bord for familien Tuxen, med far som beste stupetrener og datter Helle Tuxen som årets stuper. Årets svømmer ble ikke overraskende Henrik Christiansen etter hans sølvmedalje under VM-langbane i sommer. På bakgrunn av denne prestasjonen gikk årets trener til Henriks trener i Lambertseter, Ronnie Anstensen. I klubbkampen ble det jevnt mellom Bærumsvømmerne og Lambertseter hvor det kun var 5,5 poeng som skilte mellom de to østlandsklubbene. Bærumsvømmerne ble årets klubb som de også ble i fjor.
 
Her er alle prisvinnerne:
 
Årets stuper
Helle Tuxen
 
Årets stupetrener
Helge Tuxen
 
Årets svømmer
Henrik Christiansen
 
Årets svømmetrener
Ronnie Anstensen
 
Beste klubb
Bærumsvømmerne
 
Årets para-utøver blir ikke delt ut før etter VM som begynte i i går. Vi skal sørge for å oppdatere fra mesterskapet, så det er bare å følge med!
 
Kunne du ikke delta eller har lyst på Powerpoint-presentasjonene fra foredragene under helgen, finner du de her
 

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter