simma_logga_2017

Frank Pedersen ferdig som daglig leder/sportssjef i LSVK

Lambertseter svømmeklubb skriver i dag på sine nettsider at de og Frank Pedersen har blir enige om at Pedersen gir seg som daglig leder og sportsjef. Styreleder Håvard Bekk skriver følgende om saken: "Vi er takknemlige for den innsatsen Frank har gjort for klubben, både administrativt og sportslig, og vi ønsker Frank lykke til videre".
 
Frank ble ansatt i 2009 og har de siste ti årene gjort en solid jobb i Lambertseter SK hvor de blant annet har blitt årets klubb i Norge 6 av 10 ganger. Frank har sin siste arbeidsdag 30. september og sier følgende om dagens pressemelding:
"Jeg ser tilbake på mange innholdsrike og flotte år i klubben, og jeg ønsker Lambertseter SK lykke til med årets sesong, og årene framover"

Dette er store og overraskende nyheter for Simma-redaksjonen. Frank Pedersen har i en lang periode spilt en stor rolle i norsk svømming, hovedsaklig som daglig leder og sportssjef i en av Norges største og mest suksessrike svømmeklubber. I tillegg har han i en årrekke bidratt sterkt som speaker på norske mesterskap og klubbstevner. Han har også kommentert mange internasjonale svømmemesterskap for Eurosport. Det blir spennende å se hvor veien går videre for Pedersen, og vi håper at han fortsatt ønsker å være en bidragsyter i norsk svømming. Samtidig blir det også interessant å se hvem som skal ta over den daglige driften av Lambertseter Svømmeklubb.

Den korte meldingen fra styret i LSVK kan du lese her

Kommenter gjerne:

  • Rune Fuglem • 26 september 2019 19:40:12
    Synd dere ikke er en flokk undersøkende journalister. Dette er virkelig en usportslig sak, med et nytt eksempel på hvordan noen få kan ødelegge noe som er utrolig flott. Egoisme og renkespill, en skjult agenda som kommer mer og mer frem i lyset.

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter