simma_logga_2017

Ny Hovedtrener i Bergensvømmerne 

Bergensvømmerne har ansatt Nico Messer som sin nye hovedtrener fra og med 1 November. Messer som har utdannelse i «Computer Science Mangement» fra universitet i Geneva, har blant annet jobbet som hovedtrener for det militæriske svømmelandslaget i Sveits, hovedtrener for svømmeklubben Vevey Natation og assisterende trener for Limmat Sharks. Han har også jobbet sammen Gary Hall Sr og The Race Club som har hovedbase I Florida Keys. Før han fikk jobben i Bergensvømmerne jobbet han i den svenske svømmeklubben SK Poseidon.
 
Messer ble ansatt av SK Poseidon April 2019, hvor han hovedsakelig skulle jobbe med deres Sum-Sim gruppe. Hvorfor han forlot den svenske klubben så tidlig vet vi ikke, men det var kanskje ikke det han hadde sett for seg. Det blir spennende å følge med Bergensvømmerne videre ettersom de har hatt en stor utskifting i klubben det siste året.
 
Nico startet i 2012 nettsiden ProSwimWorkouts som har som formål å gi svømmetrenere en plattform hvor de kan dele kunnskap og erfaringer. Nettsiden finner du her https://proswimworkouts.com/
 

Kommenter gjerne:

  • Coach Nico • 30 september 2019 12:28:09
    Thank you for the write-up - I 'm excited for the new adventures in Bergen!

    There are no reasons for me leaving Simklubben Poseidon after such a short time. I learned a lot and had a great time. This was simply an opportunity I couldn't turn down. I have written a letter and it's posted to my Instagram at https://www.instagram.com/p/B14kAGBobj8/

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter