simma_logga_2017

NM Ungdom Dag 2 finaler 

4x200 Fri Damer 
Lambertseter åpnet sterkt med Uljana Gorlova på den første etappen, tett fulgt av Triton. Det så lenge ut som Lambertseter skulle ta gullet, men på den siste etappen var det Gwen Bergum fra Triton som tok styringen og dro i fra. Hun avsluttet på 2.04,45 og svømte Triton inn til gullmedaljen. OI hadde også en god siste etappe med Malena Lisken og tok sølvet. Henriette Dale avsluttet for Veskantsvømmerne på den veldig gode tiden 2.01,82 og svømte Vestkant inn til bronse.
 
4x200 Fri Herrer
Bryne med Jon Jøntvedt var ikke overraskende først til 200m, med 1.50,77. Det er under hans personlige rekord på 1.52,36. Halvveis i løpet var det Bærum som holdt høyest fart og seilte fra resten av feltet. De slo til slutt inn 9 sekunder foran Lambertseter på andreplass. Bærum og Lambertseter var begge under 8-minuttersgrensen. Det ble en tett kamp om den siste pallplassen og det var Asker svømmeklubb som til slutt tok bronsemedaljen.
 
50 Rygg Herrer Para
Gabriel Steen har vist god form i det siste og har slått flere norske rekorder. I finalen svømte han litt bak sin egen rekord på 29,58, som han satte for 3 uker siden.
 
400 Medley Damer
Hele Torsvik Lorentz fra BSC åpnet sterkt og hadde en god ledelse på resten av feltet etter 200m. På brystdelen begynte Uljana Gorlova å nærme seg og det var helt likt mellom de to på siste 50m. Uljana hadde klart mer krefter og sikret seg gullet på 4.55,68 foran Helene på 4.58,11. Millie French fra Sandes SLK var nærme å ta igjen, men måtte nøye seg med bronse 28 hundredeler bak Helene.
 
400 Medley Herrer
Jon Jøntvedt tok føringen fra start og ble ikke truet underveis. Han tok førsteplassen på tiden 4.31,35. Det er litt bak hans personlige beste på 4.26,18 som han svømte for et år siden. Denns Gjesdal Hillesund fra Sandes SLK har vist fin form i mesterskapet og tok sølvet foran Gergø Varga fra Kongstensvømmerne.
 
100 Rygg Damer
Etter forsøkene på morgningen var det klart at dette skulle bli en kamp mellom Adina Ringsbu fra Varodd og Malena Lisken fra OI. De to dro fra resten av feltet og til slutt var det Adina som avsluttet best og tok gull foran Malena. Elise Nilsen fra BSC sikret bronsen.
 
100 Rygg Herrer
For gutta ble det veldig jevnt og det var helt åpent mellom de 3 midterste banene etter 75 meter var svømt. Jonas Milian Hestad Solberg skrudde virkelig opp frekvensen på siste 25 og sikret Bærumsvømmerne gullet på tiden 57,40. Helje Stadaas fra Moss SK tok sølvet på 58,25 og Mathias Rike Holman sikret bronse og to Bærumsvømmere på pallen med tiden 58,33.
 
100 Medley Damer
Malena Lisken fra OI har et tett program med både 4x200 fri stafett og 100 rygg kun noen minutter før 100 medley finalen. Malena viste styrke og holder unna resten av feltet i en svært jevn finale, hvor det kun skilte 7 tideler mellom de 4 øverste plassene. Frida Stretre Løbersli fra Triton tok sølvet foran Silje Rongevær Slyngstadli fra Åstveit.

100 Medley Herrer
Nok en jevn finale på guttenes 100 medley. Dennis Gjesdal Hillesund fra Sandes SLK som tok sølv på 400 medley tok nok en medalje, men denne gangen i gjeveste valør. Fabian Shoghl fra Stavanger SK tok sølv, 6 hundredeler foran Aleksander Sørebø fra Åstveit.
 
200 Fri Damer
Uljana Gorlova som svømte den første etappen på 4x200 Fri for Lambertseter klarer å matche den tiden. Uljana vinner ganske overlegent på 2.01,80 foran Mari Moen fra Triton som satte en veldig god personlig rekord på 2.03,44. Henriette Dale fra Vestkansvømmerne som splittet 2.01 på stafetten var litt tom for krefter, men sikret seg bronse på 2.04,60.
 
200 Fri Herrer
Jon Jøntvedt er en travel mann og svømte nok en finale, men han hadde allikevel mer krefter på lur. Med 1.50,30 er han litt raskere enn han var på den første etappen på stafetten tidligere på kvelden. Jon er i en helt egen klasse og slår inn hele 5 sekunder foran neste mann på 1.55,36 som var Vetle Vikestad Løseth fra Aalesund. Sofian El Mousaoui fra SK Speed tok bronse på 1.55,96.
 
200 Bryst Damer
Tett kamp på slutten av løpet mellom Eva Isabel Erbe fra SK Speed og Jonette Matland fra Delfana. Jonette hadde en relativt stor ledelse fra start og åpnet friskt på 1.12 første 100m. På slutten ble det litt tungt for Jonette og Eva som splittet et veldig jevnt løp slo inn først på 2.29,99. Jonette fikk sølv på 2.30,54 og Gwen Bergum fra Triton tok bronse.
 
200 Bryst Herrer
Elias Kristensen fra Lambertseter var favoritt etter forsøkene på morgenen. Elias tok ledelsen fra start og holdt den hele veien inn. Han tok gullet på 2.19,24 foran Magnus Kobbevik Mikalsen fra Aalesund på 2.20,14. Magnus avsluttet veldig sterkt, men det var ikke nok til å ta igjen. Mathias Smogyi Hoseth fra Ullensakersvømmerne tok bronse på tiden 2.24,89.
 
I klubbkampen er det Lambertseter som nå leder 8 poeng foran Bærumsvømmere. Bak Bærum følger OI og Triton. Det er jevnt mellom klubbene, og det blir spennende å se hvem som har mest krefter på UM's siste dag. Finalene begynner kl 16:00.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter