simma_logga_2017

Henrik Christiansen i International Swimming League

I helgen er det klart for enda en runde med rask svømming i International Swimming League og denne gangen med en norsk deltaker. Det er andre runde for lagene i gruppe B som skal konkurrere i Budapest lørdag og sønadg. Iron, som er laget til Henrik ligger foreløpig på en tredjeplass og er avhengig av litt poeng. Iron-laget har flere gode svømmere som Katinka Hosszu, Vladimir Morozov og Ranomi Kromowidjojo, men de mangler litt dybde. Henrik kan derfor bli en viktig brikke for laget og sanke inn litt poeng. ISL har ikke 800 eller 1500, så vi kommer nok til å se Henrik på 400 Fri og eventuelt 400 IM. David Verraszto vil også være med å ta litt poeng, han var heller ikke med forrige helg.
 
Henrik kommer også til å være med på enda et ISL stevne 23-24 November, da møtes de fire europeiske lagene til kamp i London. Blir laget hans blant de to beste fra Europa går de videre til finalen som arrangeres i Las Vegas 20-21 Desember. Henrik har meldt at hvis laget kvalifiserer seg videre vil han være med. Derfor blir det ekstra spennende å følge med og vi heier på Henrik og Iron-laget.
 
Stevnet kommer til å sendes direkte på Eurosport 2 både Lørdag og Søndag kl 18:00.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter