simma_logga_2017

ISL Budapest oppsummert

Den fjerde matchen i International Swimming Leagues første sesong er over, og vi har tatt en titt på hvordan stevnet gikk og hvordan totalen i konkurransen ser ut.
 
London Roar gjentok suksessen fra Lewisville og tok sin andre strake matchseier denne sesongen med 505,5 poeng. Seier i matchen gir fire poeng i klubbsammendraget og de har nå åtte poeng totalt. Det samme har Energy Standard som også vant sine to første matcher. De to lagene deler dermed sammenlagtledelsen, og det blir en spennende duell når de europeiske lagene barker sammen 23.-24. november i London.

Totalrankingen etter fire matcher


Katinka Hosszu vant MVP-tittelen foran hjemmepublikumet i Duna Arena med 47 poeng, mens London Roars Kyle Chalmers hadde den høyeste poengsummen blant mennene med 41,5 poeng. 13,5 av disse poengene kom fra hans seier på 50 fri skinsrace (utslagning). Iron og London Roar dominerte matchen totalt, og vi må helt ned på 9. plass på MVP-lista før vi finner en utøver fra et av de andre lagene. Hosszu ble i for øvrig den første utøveren til å ta en MVP-tittel uten å vinne et skinsrace.
 
Dette var den første ISL-konkurransen Henrik Christiansen deltok i, og han svømte 200 fri og 400 fri for Katinka Hosszus lag Iron. På 200 fri svømte Henrik på 1.45,58 og kom sist i finalen på øvelsen. Tiden var for øvrig like over hans personlige rekord på 1.45,40 fra 2016. På 400 fri kom han på 4. plass med tiden 3.39,73, et løp som ble vunnet av Elijah Winnington på 3.38,30. Henrik samlet dermed syv poeng til laget sitt som endte som nummer to i matchen. Han skal også delta på ISL-stevnet i London 23.-24. november.
 
Australske Minna Atherton ble den første til å slå en verdensrekord i en ISL-konkurranse, da hun svømte inn til 54.89 på 100 rygg (kortbane). Hun ble dermed den første kvinnen noensinne under 55 sekunder på øvelsen, og slo Katinka Hosszus tidligere rekord med 14/100.

Resultater fra dag 1 finner du her
Resultater fra dag 2 finner du her

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter