simma_logga_2017

EM kortbane forsøk dag 4

50 fly herrer
Tomoe Zenimoto Hvas og Niksa Stojkovski begge videre til semifinale på 50 fly! Tomoe satte ny pers og norsk rekord med tiden 22,81 og ligger som nummer syv etter forsøkene. Sterkt av Tomoe som sikkert er ganske utladet etter gårsdagens finale på 200 IM. Niksa svømte 2/100 over pers på 23,04, men tok seg videre til semi som nummer 16.
 
50 rygg damer
Ingeborg Vassbakk Løyning satte ny norsk rekord på 50 rygg (stafett) tidligere i mesterskapet med 27,15, og vi hadde håpet å se henne på samme nivå individuelt. Dessverre ble det litt opp i tid for Ingeborg som svømte inn til 27,55 i forsøket. Dermed endte hun på 17. plass og akkurat utenfor semifinalen som gikk på 27,50.
 
100 fri herrer

Ingen Markus Lie til start på 100 fri og dermed var det kun Niksa Stojkovski som var i aksjon på øvelsen for Norge. Det ble ny pers og første gang under 48 sekunder for Niksa som svømte inn til 47,99. Det var dessverre ikke nok til å ta seg videre fra forsøkene, men allikevel en god prestasjon kort tid etter 50 fly.
 
200 fri damer
Malene Rypestøl har hatt stor utvikling denne høsten, men det har dessverre blitt litt stang ut så langt dette mesterskapet. På 200 fri svømte hun inn til 1.58,72 som er ca. et sekund over persen fra NM. Det holdt til en 27. plass for Malene som helt sikkert kommer sterkere tilbake.
 
100 fly damer
Emilie Nyenget Løvberg tok seg videre til en semifinale på øvelsen i EM for to år siden det klarte hun også denne gangen. 58,18 er ca. 2/10 over hennes personlige rekord og det holdt til en 12. plass. Det blir spennende å se hva hun kan få til i kveld.
 
100 IM herrer
Tomoe Zenimoto Hvas har hatt mange løp dette mesterskapet, men ser ikke ut til å være alt for preget av det enda. I det første heatet på 100 IM ble det en duell mellom han og gårsdagens gullvinner på den doble distansen Andreas Vazaios. Tomoe svømte inn til 52,54 som er ny pers, kun slått av Vazaios på 51,89. Markus Lie, som har den norske rekorden på øvelsen, svømte i det siste heatet og tok kommandoen fra start. Han ble også nummer to i sitt heat med 52,94 og dermed har vi begge de norske gutta videre til semifinalene.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter