simma_logga_2017
Simpodden
Hultén & Jansson

snackar simning. Utkommer sådär - var 14:e dag och du kan ladda ner den i din telefon och också höra den i din dator.
Du hittar podden här - klick

Ur innehållet på SIMMA:

Sarah Sjöströms drills - kolla Sarahs teknikövningar under 2017 -klick

Tävlingskalender för året hittar du alltid på SIMMA - klick

SIMMA på sociala medier? Dessa hittar du här - klick

Har du varit inne på vår Norska avdelning på senaste tiden? Den hittar du här - klick

1-15 september 2017
Lediga jobb i Sverige  -  Lediga jobb i Norge

Klicka på bilden så blir den större! Klicka på bilden så blir den större!

2017-09-18 Fjärde upplagan av WADC med spännande innehåll
I januari är det dags för den fjärde och mycket spännande upplagan av WADC. Konferensen hålls på nyrenoverade Scandic Star Hotel i Lund den 11-14 januari 2018
På WADC får du en unik möjlighet till att utvidga ditt nätverk, få ny kunskap, nya idéer och bli inspirerad av våra duktiga föreläsare och i mötet med andra deltagare. Man har intressanta föredragshållare, workshop, diskussioner, utställare och många andra möjligheter till att möte utvidga ditt närverk inom simningen.

WADC består av två spår:
Learn to Swim från 12-14 januari för simskolelärare och simskoleansvariga
och
Competitive Swimming, 11-14 januari för tävlingstränare på alla nivåer.

Competitive Swimming kommer vi bege sig ut på en resa i simningens värden. Vad gör de i Japan för att utveckla simmare på ett så högt teknisk nivå år efter år?  Vad är effekterna av Long Term Athletic Development (LTAD) i Canada? Fysiologer, läkare, styrketränare, analytiker och sports psykologer har alla nu en plats i simteamen runt om i värden. Vilken inverkan och effekt har det och hur implementerar vi de bäst i vårt program? Hur ska du som tränare tänka när en av dina simmare ska börja på college eller universitet i USA?

Se listan över föreläsare och program här - klick.

Learn to Swim har vi i år två teman; ”Sport, simning och socialt entreprenörskap” och ”Hur gör man för att skapa kvalité och engagemang i simskolan?”

Hur skapar du kvalitet och engagemang i din egen undervisning och hur engagerar och behåller ni era simskolelärare. För många är det ett kontinuerligt jobb att få tillräckligt med simskolelärare. När du har fått duktiga simskolelärare hur jobbar ni för att behålla dessa? Hur jobbar du för att hålla uppe ditt eget engagemang i din egen undervisning?

Utifrån både ett livräddningsmässigt perspektiv, men också ett kulturellt och socialt perspektiv bör alla människor få möjlighet att lära sig att simma. Men alla har inte  samma möjligheterna eller samma utgångpunkt. Hur kan ni som organisation och du som simlärare jobba för att skapa detta, hur kan ni ta ett större socialt ansvar? Få mera kunskap och bli inspirerade av forskare och praktikers på området.

Scandic Star Hotell i Lund är arena för WADC också i år. Hotellet är nyrenoverat; både rum, restaurang och bar har fått en fräschare och mer modernare look. Konferensområdet är ombyggt och ger oss nya möjligheter till att skapa en ännu bättre ram runt konferensen.

Alla föredrag kommer vara på engelska.
Via Idrottslyftet stödjer Svenska Simförbundet deltagare från Svenska Simklubbar på Learn to Swim med 1000 kronor till deltagaravgiften. Stödet kommer bli utbetalt till din förening  från Simförbundet efter sista anmälningsfrist har gått ut.

Kolla också om det finns möjlighet för stöd från ert distriktsidrottsförbund, eller andra ställen. Skånska föreningar får stöd via Skånes Idrottsförbund.
Anmälan dig innan 1 oktober och få Early Bird pris.

Här hittar du inbjudan - klick
Hemsidan hittar du här - klick

2017-09-15 Utmaning från Champions Crew
Nu är det dags för en ny utmaning från Champions Crew. Den här gången skall du kicka 50m eter under vattnet. Hur du skall göra - det ser du i videon ovan - där Björn Seeliger, svensk juniorrekordhållare i ryggsim visar hur det skall gå till. Sedan kan du också läsa om utmaningen här - klick

2017-09-15 Simpodden nr 74
I Simpodden Hultén & Jansson träffar du för första gången Jenny Gustavsson - simtränare i Spårvägen. Jenny som kommer att hänga med oss framåt. Vi har också en första rapport om Victor Johansson. Vår bäste distanssimmare på språng mot Tokyo 2020 och mycket annat om simning och andra företeelser i sportvärlden.
Vill du lyssna på äldre Simpoddar hittar du dem här - klick

2014-09-14 OS 2024/28
Nu är det då definitivt klart att OS 2024 kommer att landa i Paris och OS 2028 i Los Angeles. Detta efter att IOC till slut bara hade två städer kvar till ansökningen om spelen 2024 varlde man att dela ut också de olympiska spelen 2028. Detta av ekonomiska skäl att. Då sparar man in en ansökningsrunda och massor med pengar. Klokt. Det betyder nu att OS kommer att ligga på tre olika kontinenter under åren 2020-2028. Dessutom kommer spelen att finnas i stater som avviker från mönstret av totalitära stater som har präglat arrangörsländer de snesate åren på diverse tävlingar.
Tävlingarna kommer dessutom att landa i städer som bägge har arrangerat spelen två gånger var, i historien. Paris år 1900 och 1924 - Los Angeles år 1932 och 1984.

2017-09-13 Sverige Top-100
Nu har vi plockat fram statistiken för svensk simning på kort bana omfattande 1 januari-12 september 2017. I listorna finns de 100 bästa simmarna med!

Damer - 25 meter - 1 januari-12 september 2017 - klick
Herrar - 25 meter - 1 januari-12 september 2017 - klick

Källa Svenska Simförbundet / Octo Statistik

7 lediga jobb
Läs mer här - klick

2017-09-13 Länkar
- Kvaltiderna för Mästerskapen år 2018 - klick
- Förbundskaptenen Ulrika Sandmarks blogg sammanfattar Universiaden - klick
- Inbjudan till Masters-SM i lång bana - Umeå - hittar du här - klick
- Senaste - den 73:e upplagan av Simpodden Hultén & Jansson hittar du här - klick
- Du missade väl inte vår artikel om Simhistoriska platser? Läs artikel om Sveriges första inomhus 50ia, Sportpalatset här - klick

Nedan: Möt Missy Franklin som tacklar sina problem med depression, ätstörningar och annat. Från Swim Swam

2017-09-12 Årets Idrottskommun
Snart skall Årets Idrottskommun utses. Det är som vanligt Sport & Affärer som utser dessa i samband med sin konferens Professionell Idrott i Jönköping den 2 oktober. Bad och tänket mot simningen på olika nivåer blir allt viktigare i detta sammanhang. Du kan läsa om vilka kommuner har nominerats idag - till de olika titlarna. På konferensen i Jönköping hittar du från simfolket Simförbundets ordförande Ulla Gustavsson, SFS:s styrelseledamot David Lega samt SIMMA/Swim Systems Bosse Hultén

2017-09-11 Europa Rankingen 1 jan - 11 sep.
Nedan hittar du en splitter ny Europarankning som presenterades idag på SwimRankings. Omfattande perioden 1 januari 2017 till 11 september.

Herrar - Top 100 - 25 meters bana
Damer - Top 100 - 25 meters bana
Herrar - Top 100 - 50 meters bana
Damer - Top 100 - 50 meters bana

2017-09-11 Simmar du i USA?
Är du simmare och simmar i USA under det här läsåret?
Vi vill gärna komma i kontakt med dig och veta vilket Universitet du går på och vi tar gärna emot en länk till ditt simlags hemsida.
Även andra än simmaren själv får gärna skicka in infon till oss. På så sätt blir det lättare att följa Er USA-simmare.
Vi är också tacksamma om vi får resultatlänkar och annan information under hösten, vintern och våren från Er.
Skicka namn, universitetsnamn och länk till oss på denna länk - klick

Louise Karlsson, Emma Igelström och Anna Lindberg utgör SIMLAGET på årets upplaga av Mästarnas Mästare. Louise Karlsson, Emma Igelström och Anna Lindberg utgör SIMLAGET på årets upplaga av Mästarnas Mästare.

2017-09-11 Mästarnas Mästare spelas in just nu
Årets upplaga av Mästarnas Mästare håller just nu på att spelas in i Grekland. I år tävlar man i lag och ett av de sex lagen som deltar är SIMLAGET. Ett lag bestående av Lousie Karlsson, Emma Igelström och Anna Lindberg. I första inspelningsomgången möter dom Skidlaget (Ingemar Stenmark, Magdalena Forsberg och Pernilla Wiberg. och Bollaget(Kennet Andersson, Jesper Blomqvist, och Magnus Wislander, 53.)
De övriga tre lagen - som tävlar tillsammans om finalplaterna i en senare inspelningsomgång är:

Skridskolaget: Peter Forsberg, Pelle Fosshaug och Maria Rooth.
Friidrottslaget: Malin Ewerlöf, Erica Johansson och Mattias Sunneborn.
Kraftlaget: Sara Dikanda Eriksson, Tomas Johansson och Armand Krajnc.

2017-09-11 DDR-rekorden suddas ut.
Simningens rekord från DDR-tiden är snart utsuddade. Detta blev ännu mer aktuellt under Universiaden när Sarah Köhler simmade riktigt fort på 400 och 1500m fritt. Hon var inte långt ifrån på 800m fritt men det sparade hon till nästa gång.... På 400 noterade hon 4:03.96 och på 1500 15:59.85. Bägge tiderna tyska rekord. De rekord som återstår att slå är:

Lång bana - 800m fritt damer - Anke Möhring - 8:19.53
Låmg bana - 400m medley damer  - Petra Scnhneider - 4:36.10
Kort bana - 1500m fritt damer - Petra Schneider - 15:43.31


På världs- och europanivå finns inga rekord att slå.

Om man går in och tittar på de tyska rekorden i friidrott finns det massor med rekord att slå. Det finns minst 40 rekordnoteringar i friidrott på det nationella planet som utspringer från östtyska idrottare och klubbar.
Men simningen har som sagt snart städat undan alla gamla DDR-rekord. Sarah Köhler skulle ju kunna klara av ytterligare två rekord. 1500-rekordet i kort bana borde hon kunna ta under vintern och Möhrings 800 rekord nästa år. Hon var ju inte långt efter tiden redan på Universiaden. Petra Schneiders medleyrekord kan bli svårare. I år vann man tyska mästerskapen med 4.43.82 - så det är en bit kvar till 4.36.10 men å andra sidan så är årets mästarinna Julia Mrozinski - född år 2000 så det finns chans för rejäl utveckling....

2017-09-11 Ålands Simförening söker verksamhetsledare
Vi söker en verksamhetsledare på deltid för säsongen 2017-18 med möjlighet till förlängning och utökning av arbetstiden. Verksamhetsledarens uppgift blir delad mellan administrativa och träningssysslor, till en början räknar vi med att tjänsten blir cirka 20h per vecka, majoriteten av tiden är administrativ och på dagtid. Arbetsuppgifternas karaktär innebär dock kontakt med ledare och aktiva vilket gör att delar av arbetstiden också sker på kvällar och helger.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
Övergripande planering/bokning av simverksamheten, hålla kontakt/informera föräldrar, boka banor, förman för övriga tränare och assistenter
Tävlingsverksamheten (ett par tävlingar på höst och ett par på vårterminen, samt månatliga lokala tävlingar)
Bokning av resor och planering och i viss mån deltagande i dessa
Uppdatera/hantera Facebook och andra webbsidor
MEMBRA – främst fakturering och medlemsregister
Kontakter till finska och svenska simförbunden samt till simföreningar utanför Åland
Kunskaper i finska är önskvärda eftersom all information från Finska Simförbundet är uteslutande på finska.

Läs annonsen här - klick

Som vanligt hittar du tjänster klickbara ute i vår högerspalt under "Lediga jobb" och
Överst på sidan under "Jobb i Sverige."

2017-09-08 Helsingborgs Simsällskap söker Klubbdirektör
En av landets största och mest framgångsrika simklubbar Helsingborgs Simsällskap - söker ny Klubb-direktör.
5000 medlemmar, 11 helstids-, 135 timanställda och med en omsättning under 2016 med 15 460 tkr.

Läs hela annonsen här - klick

Som vanligt hittar du tjänster klickbara ute i vår högerspalt under "Lediga jobb" och
Överst på sidan under "Jobb i Sverige."

2017-09-08 Värnamo Simsällskap söker ansvarig för simskola/kanslist
Värnamo Simsällskap önskar att utöka och kvalitetssäkra befintlig simskola och söker därför en ansvarig person till detta uppdrag. I din roll kommer du att arbeta både med planering och upplägg av simskoleverksamheten samt själv vara aktiv som lärare i bassängen. Du kommer ha flera simskolelärare till din hjälp när det gäller undervisning i bassäng. Som simskoleansvarig har du ansvar för hela kedjan från Babysim upp till Crawlskola, samt är en länk till tränings och tävlingsverksamheten.

Läs hela annonsen här -
klick

Som vanligt hittar du tjänster klickbara ute i vår högerspalt under "Lediga jobb" och
Överst på sidan under "Jobb i Sverige."

Josefin Nilsson bästa svenska med en sjätte plats på EM Josefin Nilsson bästa svenska med en sjätte plats på EM

2017-09-07 EM i livräddning
Nu är bassängdelen av EM i livräddning klar.
De svenska deltagarna har lyckats erövrat åtta finalplatser varav ett brons. Medaljen kom i grenen "Line Throw" för seniorherrarna med Pontus Karlsson och Filip Christensson. Juniordamer var också mycket nära medalj i samma gren men placerade sig slutligen på en fjärde plats.
Det svenska landslaget ställde även upp i SERC. Tävlingsmomentet som är ett slags test av första-hjälpen-kunskap. Här bedöms lagets förmåga att tillämpa livräddning i en  simulerad nödsituation. Ett scenario  som är okänt för dem före starten. Sveriges damjuniorer höll huvudet kallt och hade god samarbetsförmåga vilket mynnade ut i en femteplats av de tretton deltagande nationerna!
Under sista dagen presterade Josefin Nilsson bästa placering någonsin i internationella sammanhang. Hon kom på en sjätte plats i individuella grenen 100 m "Tow with Fins"- ett ordentligt kvitto på att Nilsson tillhör toppskiktet i Europa!

Summering av de svenska resultaten i poolgrenarna:


Grenen - Line throw (lagkapp)
Damjuniorer – 4:or Johanna von Sicard och Walda Jonsson
Damseniorer – DNF Josefin Nilsson och Erika Sällberg, (Did Not Finish =Tiden gick ut)
Herrseniorer – 3:or Pontus Carlsson och Filip Christensson
 
Grenen - 4 x 50 m Obstacle (lagkapp)
Damseniorer – 8:or Erika Sallberg – Josefin Palm – Josefin Johnsson – Josefon Nilsson

Grenen 100 m Manikin Carry with Fins
Damseniorer – 8:e Josefin Nilsson
 
Grenen - 100 m Tow with Fins                  
Damseniorer – 6:a Josefin Nilsson
 
Grenen 4 x 50 m Medley (lagkapp)             
Damseniorer – 8:or Erika Sallberg – Josefin Palm – Josefin Johnsson – Josefon Nilsson


SLS uppdaterar sin Facebooksida efterhand - klick
Resultatsidan - klick
Sim och Livräddningssällskapset hemsida om tävlingarna - klick
Officiella hemsidan - klick

SLS Facebook samt av Mats Nilsson

Till höger - svenska treorna Pontus Carlsson och Filip Christensson
Till höger - svenska treorna Pontus Carlsson och Filip Christensson

2017-09-07 Craig Lord går i spinn
Skribenten på Swim Vortex, Craig Lord, tidigare på Swim News är kanske den mest initierade skribenten i simvärlden med de bästa kontakter upp i hierarkin. Han har skrivit massor mer kritiska artiklar mot FINA, dopning och tidigare också de gamla baddräkterna. Många gånger som ett rejält - pain in the ass" för FINA-organisationen. Han skrivande har varit, ja kanske kan säga , lite väl voluminöst ibland men alltid med simningens bästa inför ögonen.
Han trodde inte att FINA kunde sjunka djupare i dopningträsket men nu har kommit till förvissning att det är en bottenlös bassäng som den internationella organisationen befinner sig i.
Nu går han som sagt, rejält i spinn, när den koreanske världsmästaren och tidigare dopningsavstängde Park Tae-hwan har utsetts till ambassadör för VM i simning 2017 - som hålls i Gwangju (350 km söder om Seoul). Om detta och mycket annat. Ja mycket annat i dopningträsket i FINA kan du läsa i nedanstående artikellänk. Gör det.!
Läs artikeln här - klick

2017-09-06 EM i Livräddning
Den här veckan avgörs Europamästersakpen i livräddning i Belgien. Elva svenska deltagare finns med i tävlingarna. Tävlingar sker dels i bassäng men också ute i havet. Individuella grenar blandade med laggrenar. Efter onsdagens tävlingar är den bästa svenska individuella grenen - Josefin Nilsson, Malmötjejen som blev sjua igår på  100m carry (simmar ut 50 meter med fenor, undervatten och sedan plockar man en dock och simmar tillbaka med denna. Hennes 56,69 var drygt fyra sekunder efter segrainnan i loppet. Idag blev hon sexa i en annan final.

SLS uppdaterar sin Facebooksida efterhand - klick
Resultatsidan - klick
Sim och Livräddningssällskapset hemsida om tävlingarna - klick
Officiella hemsidan - klick

Bilder nedan från SLS Facebook samt av Mats Nilsson

2017-09-06 Trollhättans Simsällskap söker Chefstränare
Nu söker man en ny Chefstränare till Trollhättans SImsällskap. Tillträde till tjänsten i november månad. Man skriver bl.a så här i sin annons - "Dina främsta arbetsuppgifter som chefstränare för Trollhättans SS kommer att vara att stärka och profilera klubben, samt att som tränare ha idéer och strategier som utvecklar klubben."
Läs hela texten nedan !

Du hittar annonsen här -klick.

Som vanligt hittar du tjänster klickbara ute i vår högerspalt under Lediga jobb och överst på sidan under Jobb i Sverige.

2017-09-06 Sierra Schmidt kanske du såg på Universiaden?
En simmerska som är lite annorlunda när det gäller vad som sker innan start. En mindre dansuppvisning bestås vi med som tittar på henne. Ovan ett av klippen från nätet där hon uppträder....


2017-09-06 Två lediga instruktörstjänster i Helsingborgs Simsällskap.
Helsingborgs Simsällskap, verksamma i sitt eget Filborna Arena söker nu personal enligt följande:

1. Medley ansvarig - 50% jobb med instruktion inom Medleyskola-
Yngre tävlingssimmare - Ledare. Läs mer här - klick

2.  Assisterande breddansvarig - 100% tjänst - vikariat 1 år med verksamhet inom Baby och minisim Simskola Medleyskola Vuxenverksamhet Sommarsimskola Lovaktiviteter samt ledarrekrytering samt ledarutveckling. Läs mer här - klick

Som vanligt hittar du tjänster klickbara ute i vår högerspalt under Lediga jobb och överst på sidan under Jobb i Sverige

2017-09-05 Sverige Top 100 -herrar
Idag kan vi presentera Sverige Top 100 - 50 meters bana - HERRAR  för tidsperioden 1 januari - 31 augusti. I morgon kommer herrarnas statistik för samma period.

Du hittar Top-100-listan här - klick

Fakta: Svenska Simförbundet / Octo Statistik

2017-09-06
Snabba unga kineser

Kinesiska Nations spelen - inte att förväxla med Kinesiska Mästerskapen -  pågår just nu. Tävlingarna är upplagda som Olympiska Spel och avverkas vart fjärde år i Kina. Arrangörsstad ärt Tianjin och tävlingarna omfattar 31 idrotter totalt.

Inte alltid så lätt att följa via kinesiska medier men man kan man konstatera några händelser från gårdagen:

Wang Yichun heter den nya stora överraskningen som har presenterats under tävlingarna. En 12 -årig simmerska (född 2005) som under veckan har presterat 58.44 på ...... 100m fjärilsimsim !!!! Igår adderade hon dessutom 55.60 i semfinalen på 100m fritt. Träna på hennes namn. Hon kommer att bli giftig på OS i Tokyo 2020.
En annan simmare som drog till sig mycket uppmärkksamhet var Qin Haiyang - bröstsimmaren som i våras noterade Junior Världsrekord på 200m bröstsim för att sedan inte lyckas under VM, 15:e man på distanen men nu under tävlingarna i Tijian notera nytt WJR och nationsrekord med  2.07.35.


Ye Shiwen - som ni minns från London-OS med sina simningar på 200 och 400m medley - - speciellt avslutningen på 400m medley var ju något extra. Hon tappade sin simning totalt efter de extraordinära framgångarna då för 5 år sedan. Det gick så långt att hennes tränare tom. föreslog att hon skulle hoppa av simningen för att bara satsa på studier men Ye vägrade. Nu är hon tillbaka och har kommit ifrån sin skräck att misslyckas i bassängerna. Läs om henne här - klick

Läs mer på XINHUAnet - klick
Tävlingarnas hemsida - klick

2017-09-06
100 dagar till Kortbane-EM

Igår var det bara 100 dagar kvar till EM i simning - kortbana. Som alla vänner av simning redan vet så simmas tävlingarna i nya Royal Arena i Köpenhamn. Igår puffade man för tävlingen i dansk simning och du kan läsa om detta här - klick

Pernille Blume om att simma EM på hemmaplan - klick

 

Annika Eriksson och Christine LArsson upprepade sin seger i VM i Swim-Run idag. Foto: Ö till Ö websändning Annika Eriksson och Christine LArsson upprepade sin seger i VM i Swim-Run idag. Foto: Ö till Ö websändning

2017-09-05 Ö till Ö
Strax över 10 timmar - blev segertiden i dagens mycket tuffa upplaga av Ö till Ö eller VM i Swim-run ute i Stockholms Skärgård. Segertiden var damerna Annika Ericsson och Christine LArsson som därmed upperpade sin seger från i fjol, i damklassen. Jesper Svensson och Daniel Hansson hette dagens segrare i herrklassen - med segertiden 7.58.

Alla resultat hittar du här - klick
Gå till hemsidan för Ö till Ö - klick

Ö till Ö innehåller många simmare och fd simmare på startlinjen. En av dem är Peter Aronsson - som här går i mål som 26:a tillsammans med partnern Magnus Andreasson. Foto: Ö till Ö websändning

2017-09-04 Sverige Top 100 - damer
Idag kan vi presentera Sverige Top 100 - 50 meters bana - damer för tidsperioden 1 januari - 31 augusti. I morgon kommer herrarnas statistik för samma period.
Du hittar Top-100-listan här - klick
Fakta: Svenska Simförbundet / Octo Statistik

2017-09-04 Leta på SIMMA.NU
Om du vill ha tag på något som tidigare har skrivits på SIMMA - så skall du gå överst på sidan och klicka på "SWE Nyheter" och sedan sätter du markören på "Arkiv" - då kommer våra tidigare Nyhetssidor fram. Vi sparar ner nyhetssidan i 14-dagars perioder. Det har visat sig att detta fungerar för de flesta (hoppas vi). Du kan också nå Arkivet längst ned på Nyhetssidan - där vi länkar till till senaste 14-dagarspersiod och till Arkivsidan.

2017-09-01 Simpodden 73
Hultén & Jansson sammanfattar VM, Universiaden och JVM och är kanske inte är så imponerade av man sett. Tog alla simmare och tränare Universiaden seriöst? Man presenterar också nya Simpodden som skall följa en simmare, en tränare och ett land fram till OS 2020. Hur jämlikt är sport-TV och mycket annat i den 73:e upplagan av Simpodden Hultén & Jansson. Lyssna på podden nedan. Vill du lyssna på äldre poddar?

Gå till vår poddsida - klick

 

2017-09-01 Malmö KK söker ny klubbchef
Malmö Kappsimningsklubb skriver så här i en annons:

MALMÖ KAPPSIMNINGSKLUBB söker KLUBBCHEF
att leda klubbens verksamhet in i framtiden
Ansökan senast den 30 september 2017. Urval sker löpande.
Kontakt Ordförande Paul Alfons telefon nr 070-326 81 51
CV och personligt brev mailas till paul.e.alfons@gmail.com


Annonsen finns också klickbar ute i högerspalten under Lediga jobb och överst på sidan under rubriken "Lediga jobb i Scverige" - den närmaste månaden.

Hitta nyheter från den 25-31 augusti -  klick

Tidigare Nyheter hittar du under ARKIVET - klick

Tävlingar

Läger

Jobb
annonser

Ålands Simförening söker Verksamhets-ledare.
Klicka på loggan för mer info.


Helsingborg söker ny Klubbdirektör.
Klicka på loggan för mer info.


Värnamo Sim söker Kanslist och SimskoleansvarigKlicka på loggan för att läsa hela annonsen


Trollhättans Sim söker Chefstränare
Klicka på loggan för att läsa hela annonsen


Malmö KK söker en ny Klubbchef
Klicka på loggan för att läsa mer !


Helsingborgs SImsällskap söker Medleyansvarig
50%
Klicka på loggan för att läsa mer !


Helsingborgs SImsällskap söker
Assisterande breddansvarig
100 %
Klicka på loggan för att läsa mer !

Äldre annonser till jobb hittar du här - klick

Studier

Kombinera idrott och studier i Umeå. Klicka på loggan för att läsa mer!

Här ovan hittar du länkar till nya jobb inom simningen. Dessa jobb finns också på plats på vår speciell jobbsite som du hittar i en norsk och en svensk upplaga.
Jobb i Sverige
Jobb i Norge